Η εταιρεία μας

Ιστορία

Το εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας “RAZIS” ιδρύθηκε το 1915 ακολουθώντας μια οικογενειακή παράδοση ενός αιώνα στην αργυροχρυσοχοΐα. Από τότε εγώ ο Διονύσης Ραζής, ως χρυσοχόος τέταρτης γενιάς, συνέχισα μία δυναμική παρουσία στον χώρο του κοσμήματος.

Το 2015 μαζί με τη σύζυγο μου, Μάγδα Ελευθεριάδου, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε στο Ελληνικό κοινό, τους Ιταλικούς οίκους κοσμημάτων Luca Barra και Melitea Gioielli αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση τους για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Υπεύθυνος πελατείας: Διονύσης Ραζής 6932101705

Η φιλοσοφία της Luca Barra

Η φιλοσοφία της Luca Barra ακολουθεί συγκεκριμένες τάσεις της αγοράς, του στυλ και της σύγχρονης εποχής. Η Luca Barra δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα, με τη σωστή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι: Δημιουργικότητα, Φιλοδοξία και Απλότητα. Τρία πλεονεκτήματα που προσδιορίζουν πλήρως τη δομή της εταιρείας και τη διαφοροποιούν από άλλες εταιρείες στην αγορά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι η ώθηση που κινεί τον κόσμο της Luca Barra, η δύναμη που κάνει τα όνειρα δυνατά, ακολουθώντας την επιθυμία για καινοτομία.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

Είναι σημαντικό να κοιτάζουμε το μέλλον με νέα ματιά, με συνεχή επιθυμία να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Ένας ισχυρός ενθουσιασμός για εργασία, ώστε να υπάρχει συνεχής βελτίωση.

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Είναι συνώνυμο της καθαρότητας και της διαφάνειας απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Το χαρακτηριστικό που κάνει τα έργα μας ζωντανά και προσιτά.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η δύναμη της εταιρείας αντιπροσωπεύεται από το σχέδιο, αυστηρά κατασκευασμένο στην Ιταλία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η συνεχής αναζήτηση νέων υλικών και η επιθυμία να είναι πάντα καινοτόμα, αποτελούν τα βασικά στοιχεία για την επιτυχία της Luca Barra.

Η επιλογή της Luca Barra σημαίνει επιλογή της πρωτοτυπίας των σχημάτων, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών και ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της χρυσοχοΐας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Η εγγύηση Luca Barra προστατεύει το κόσμημα από οποιοδήποτε ελάττωμα λόγω της διαδικασίας κατασκευής. Πιθανές βλάβες ή / και κατασκευαστικές βλάβες οι οποίες, μετά από προσεκτικό έλεγχο από τους τεχνικούς μας, θεωρούνται καταλογιστέες στην εταιρεία, θα δώσουν το δικαίωμα σε δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση, βάσει της διαθεσιμότητας των αντικειμένων.

Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει ελαττώματα λόγω ακατάλληλης χρήσης, τυχαίων συμβάντων, αλλοιώσεων λόγω φθοράς ή επισκευών που δεν πραγματοποιήθηκαν από τα εργαστήριά μας ή αμέλειας συντήρησης.

Η εγγύηση ισχύει για 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, εάν συνοδεύεται από την αρχική σφραγισμένη απόδειξη.

ΥΛΙΚΑ

Όλα τα κοσμήματα Luca Barra είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό χάλυβα άριστης ποιότητας 316L ή σε βασικά μέταλλα, χωρίς νικέλιο ή ηλεκτρολυτικά με παλλάδιο ή εμαγιέ.

Τα κοσμήματα χάλυβα εμπλουτίζονται με ροζ IP, IP χρυσό και μαύρο IP, επεξεργασίες πολύ πιο ανθεκτικές από το παλιό επιπλατίνωμα. Ορισμένα μοντέλα εμπλουτίζονται με φυσικούς ή συνθετικούς κρυστάλλους και συνθετικά μαργαριτάρια.

Η συλλογή Melitea Gioielli κατασκευάζεται από ατόφιο ασήμι 925 και πέτρες Zircon.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Μια ελάχιστη προφύλαξη και φροντίδα αρκεί για τη φροντίδα του κοσμήματος. Αποφύγετε την επαφή με απορρυπαντικά, λευκαντικά, αμμωνία ή αλκοόλ. Συνιστάται να φορέσετε το κόσμημα μόνο μετά από εφαρμογές αρωμάτων, κρεμών ή ελαίων σώματος.

Αποθηκεύστε το κόσμημα σε ειδικό κουτί κοσμημάτων όταν δεν το φοράτε.

Για να καθαρίσετε το κόσμημα, χρησιμοποιήστε μαλακό πανί.

Διεύθυνση

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,
Λαύριο, Τ.Κ. 19500

Τηλέφωνα

(+30) 2292060377
(+30) 6932101705

Email

razis1915@yahoo.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας στα: