ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ

Η Luca Barra, μια κορυφαία μάρκα στην αγορά κοσμημάτων, δίνει σχήμα στην ιταλική δημιουργικότητα και σχεδιασμό δημιουργώντας συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών για γυναίκες και άνδρες.

Με περισσότερους από 1300 αντιπροσώπους και το άνοιγμα 120 Shop in Shop.

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Πιστεύουμε ακράδαντα στο έργο Franchising για να αυξάνουμε όλο και περισσότερο το δίκτυο πωλήσεων και γι ‘αυτό σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το έργο μας! Με μια καλά καθορισμένη μορφή συνεργασίας για franchisees που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, καθώς και με προσωπικό επαγγελματιών για την υποστήριξη της ανάπτυξης δικτύου, η Luca Barra προσφέρει μια μοναδική Εμπορική ιδέα στον κόσμο των κοσμημάτων χάλυβα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Με μια καλά καθορισμένη μορφή και ένα προσωπικό επαγγελματιών στην υποστήριξή σας με την εμπειρία τους, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και να δείτε αμέσως την οικονομική απόδοση της επένδυσής σας.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν τέλη εισόδου ή δικαιώματα για είσοδο στον κόσμο της Luca Barra. Το περιθώριο είναι εγγυημένο χάρη στις εμπορικές συμβάσεις.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Βασισμένο σε μια ενοποιημένη δομή και ένα προσωπικό εξειδικευμένο σε κάθε τομέα εμπειρογνωμοσύνης.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MARKETING

Το τμήμα μάρκετινγκ μας θα είναι στο πλευρό σας με ειδικές πρωτοβουλίες και ένα θεσμικό στρατηγικό σχέδιο.

ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ

Το έργο Franchising Luca Barra απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες του κλάδου Κοσμημάτων όσο και σε Bijoux, που ενδιαφέρονται να αλλάξουν ή να διαφοροποιήσουν την επιχείρησή τους, καθώς και για επενδυτές που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση!

ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Κατά τη διάρκεια του έτους, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις κύριες εμπορικές στιγμές, μπορείτε να βασιστείτε στις διαφημιστικές δραστηριότητες που σχεδιάζονται από το προσωπικό της Luca Barra για να αυξήσετε το Sell-Out.

ΑΡΧΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν τέλη εισόδου ή δικαιώματα. Η επιφάνεια του καταστήματος κυμαίνεται από 20 έως 40 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που ελαχιστοποιεί την επένδυση για επίπλωση.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ήδη στη φάση σχεδιασμού και στην καθημερινή διαχείριση του καταστήματος, η Luca Barra εγγυάται τη μέγιστη υποστήριξη εκπαίδευσης και βοήθειας παρέχοντας όλες τις αποκλειστικές υπηρεσίες στα κεντρικά γραφεία και συνεχή εδαφική υποστήριξη που παρέχεται από τον Διευθυντή Πωλήσεων και το Visual Staff.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Διεύθυνση

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,
Λαύριο, Τ.Κ. 19500

Τηλέφωνα

(+30) 2292060377
(+30) 6932101705

Email

razis1915@yahoo.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας στα: